Automatiseringen

De hekwerken en tuinpoorten van Lasbedrijf W Hendriks staan garant voor betaalbare kwaliteit en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Het speciale ontwerp van staal zorgt voor een modernere uitstraling, en is tevens ook nog sterker. Natuurlijk zijn wij ook in staat om alle hekwerken in een sier of smeedwerk look uit te rusten! Onze hekwerken zijn milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. Onze hekwerken worden door ons ingemeten, gemaakt en gemonteerd bij u thuis!

De speciale coating van onze hekwerken is krasvast en in nagenoeg elke RAL-kleur te verkrijgen, zodat uw hekwerk of tuinpoort aansluit op eventueel uw kozijnen. Natuurlijk ben u ook geheel vrij om uw hekwerk of tuinpoort uit te rusten in een structuurlak!

Tevens kunnen wij elk door Lasbedrijf W Hendriks geproduceerd hekwerk voorzien van een automatisering. Wat ervoor zorgt dat u nooit meer handmatig uw poort hoeft te openen! Dit wordt dan volledig geautomatiseerd, waardoor u maar op een knop hoeft te drukken en uw hekwerk opent of sluit automatisch!